| Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? | |
|
+18Fadeheart Erza Theo Unbreakable Slaatcain Scout hatagu NoControl blarke Megyespite Liara Mephy Vacak Hoshi DissectioN Suffering Steve DividedSoul 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vacak Admin
Hozzászólások száma : 487 Join date : 2010. Aug. 15.
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Pént. Okt. 29, 2010 8:15 am | |
| - Steve írta:
- eltévedtél. ez nem 5let.
viszont ami még érdekes lehet soe/teleport: 1. HB-ról távozás után 2.seo általában human kezdőre rak, helyette gludin-t havasolnám 2. Ha lesz global gk vagy ha paptól mennél katába/nekróba akkor fent a felszínre rak a portál ha lehetne a zigura elé kerülni jól esne. 3. fix port helyek a városbam
-------------------------más----------------
A másik dolgot sikerült elfelejtenem mire ezt leírtam. Lehet hogy kellene valami pirulát bekapkodnom??? (de gondolom ne hashajtót) 1. Nem latom tul nagy jelentoseget, de atgondoljuk. 2. Ebben lehet valami, az uszas jelenleg nem az igazi. (foleg lefele) 3. Beszelunk rola, de szerintem nincs gondd ezzel a random spawn pontos rendszerrel. Es egy altalanos megjegyzes: A forumon tovabbra is szabaly, hogy tiszteletben tartjuk a masikat, es annak velemenyet. Jelenleg van eppen eleg dolgunk, ne kelljen mar azzal is foglalkoznunk, hogy a forumot moderalgassuk!
| |
|
| |
DividedSoul Admin
Hozzászólások száma : 228 Join date : 2010. Aug. 09. Age : 35 Tartózkodási hely : Florida
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Pént. Okt. 29, 2010 11:30 am | |
| tudtomal nem volt leugatás csak poénos szo váltás de sebaj és megkérlek a különféle jelzök használatát a forumon nem közéteni köszönöm Ha ugy érezted hogy leugatás akkor bocsánat! | |
|
| |
blarke
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. Oct. 27. Age : 37 Tartózkodási hely : Budapest - Kelenföld
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 12:36 pm | |
| lehet, hogy csak akartam írni, de kifelejtettem: Fantasy Island Coin droprate. 4 boxszal körönként 17 coin, óránként úgy kb 7-8 kör, 3-4 nap alatt úgy, hogy semmi mással nem foglalkoztam, alap ráta mellett 1900 FIC pottyant ki... mivel a fő célja a FIC-nek egy nem tradeable shirt (általában), ezen lehetne emelni picit (pláne, ha a rate marad a korábbi 100x...), úgy kb 3-szorosára... | |
|
| |
DividedSoul Admin
Hozzászólások száma : 228 Join date : 2010. Aug. 09. Age : 35 Tartózkodási hely : Florida
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 4:12 pm | |
| rate nem maradt.. 75ös rate lett de Iwiw en meg tudjátok nézni ( L2 Chaotic Klubb ) lehet csaltkozni és hiresztelni | |
|
| |
blarke
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. Oct. 27. Age : 37 Tartózkodási hely : Budapest - Kelenföld
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 5:04 pm | |
| highrate-highrate, sokban nem változik, a nagyságrend ugyanaz. a FIC-es felvetésem tartom szerk: iwiwre meg sajnos nem fogok tudni csatlakozni, nem akarok visszaregelni , így ezekből a hírfolyamokból akkor ezek szerint kimaradok | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 7:58 pm | |
| csak a te kedvedér leirom ide is ez van kinn iwiwen Rates: * XP x75 * SP x75 * Party XP/SP x1.5 * Adena x55 * Spoil x75 * Drop x75 * Siege Guard Cost x40 * Weight Limit x2 Quests: * Quest Adena/ XP/ SP Rewards x20 * Quest Drop Rate x20 Gameplay: * Subclass kveszt nélkül, de 50 milla adena-ért subbonként * Catacombákba és Necropolisokba mindig lemehet bárki * Champion mobok * Offline Trade * Auto Loot Skills: * Auto Lean Skills(Normal) * Alap 4 perces Song-Dance * Átalakított mental elixirek Enchant: * Max Item Enchant +20 * Max Safe Enchant 4 * Enchant Esély: 66% Custom NPC: * „All in one” Mammon a nagyobb városokban * Class Master macska * Shot árus minden városban * Global Gate Keeper * Common item->normal item váltó * Speciális Pet kveszt npc Events: * TvT naponta többször is Also: * .exp parancs, ha nem akarsz fejlődni | |
|
| |
Suffering
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2010. Oct. 18. Age : 36 Tartózkodási hely : Pétfürdő / Várpalota
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:23 pm | |
| Speciális petes izéről nem is tudtam az mi divid? | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:26 pm | |
| höhöh nem mondom el a meglepetést ez az NPC FadeHeart-nek köszönhetö! egy uj quest teljesen saját gyártsá ilyet máshol nem találtok de enyi elég is a többit majd meglátjátok amint nyitunk ) | |
|
| |
Suffering
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2010. Oct. 18. Age : 36 Tartózkodási hely : Pétfürdő / Várpalota
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:28 pm | |
| höhöh Na zsír, lesz egy kis meglepi | |
|
| |
blarke
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:31 pm | |
| - DividedSoul írta:
- csak a te kedvedér leirom ide is ez van kinn iwiwen
...
:sör: tenksz! a 4 perces song-dance pedig tetszik. felvetés: petbuffok alapból szintén 2 percesek, azok is lehetnének 4 percesek... FIC kapcsán reakció? | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:34 pm | |
| blarke öszintén szolva.. ezt a FIC dolgot nem teljesen értme esetleg ha nagyon szépen megkérlek akkor PMbe leirnád nekem ezt a FIC dolgot.. hogy ez hogy van meg mint van meg ilyesmi.. hol mit kell csinálni mit kell ölni. mit kapsz? amit kapsz hol lehet beváltani? és ilyesmi? nagyon megköszöném mert nem igazán értettem | |
|
| |
blarke
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:46 pm | |
| - DividedSoul írta:
- blarke
öszintén szolva.. ezt a FIC dolgot nem teljesen értme esetleg ha nagyon szépen megkérlek akkor PMbe leirnád nekem ezt a FIC dolgot.. hogy ez hogy van meg mint van meg ilyesmi.. hol mit kell csinálni mit kell ölni. mit kapsz? amit kapsz hol lehet beváltani? és ilyesmi? nagyon megköszöném mert nem igazán értettem Szia! Megírtam, linkekkel tarkítva Petbuff? (Csapongok? ) | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 8:56 pm | |
| meglátjuk a pet buffot.. de szerintem nincs elenvetés a kéréseddel az infot köszönöm szépen feldolgozom gyors | |
|
| |
Mephy
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. Oct. 20. Age : 32
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 10:56 pm | |
| nem írtátok ezért kérdem,skill-certi lessz? | |
|
| |
Hoshi Admin2
Hozzászólások száma : 364 Join date : 2010. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szomb. Okt. 30, 2010 10:57 pm | |
| Igen, van pár dolog ami nincs kiemelve, ilyen pl a Sub Order clan skillek is mennek elvben. | |
|
| |
blarke
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Vas. Okt. 31, 2010 4:12 pm | |
| ez ugye a squad klánskill akar lenni? na majd beteszteljük jól, 100 repus karira fel! | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Hétf. Nov. 01, 2010 12:04 pm | |
| :D | |
|
| |
hatagu
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2010. Oct. 22.
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szer. Nov. 03, 2010 12:04 pm | |
| Hali! Én csinálnék egy honlapot első körben, ne kelljen mindig twitterkedni vagy iwiezgetni, mittom én egy php séma átmenetileg csak a bejelentéseknek. Szerintem -sokkal- átláthatóbb lenne mint ezek meg a fórum ( nem mintha a fórum nem lenne átlátható // bár erre is húznék egy új sémát//, csak szerintem már mutatna valamit, ha lenne egy honlap. Remélem értitek mit akartam leírni, mert elég zavaros csak lusta vagyok visszatörölni. Üdv | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szer. Nov. 03, 2010 12:06 pm | |
| értem mire gondolsz... a forum az marad igy elég átláthato normál kinéztet.... honlap is megvan csak azér ninsc még berakva mert mert akkor lesz elérhetö amit elindul a szerver!! csak jelenleg még csináljuk a dolgokat amint kész megy fel a honlap és indulhat a regisztrácio! | |
|
| |
Vacak Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szer. Nov. 03, 2010 12:19 pm | |
| Igazabol a weblapon meg dolgoznunk kell kicsi, de amint hasznalhato allapotban lesz, ki fogjuk tenni. | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Szer. Nov. 03, 2010 2:06 pm | |
| elöször a szerver legyen meg 100% os utána jöhet a többi | |
|
| |
Scout
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Oct. 31.
| Tárgy: Spoil Vas. Nov. 14, 2010 6:28 pm | |
| Hi meglehetne oldani hogy magas szintű törpével is lehessen kisebb mobokat spoilozni? igy talan nem kene 4-5 spoilos. es nem lenne annyi kreált player. | |
|
| |
DividedSoul Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Vas. Nov. 14, 2010 11:40 pm | |
| megbeszéljük a csapatal és a fejleményekröl majd értesitünk | |
|
| |
Scout
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Oct. 31.
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Hétf. Nov. 15, 2010 4:43 pm | |
| Hi meglehetne azt oldani hogy dropcalcba gracias freyas meg stb mobok dropja kivul terkepen is mutassa hol is van?
| |
|
| |
Vacak Admin
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? Hétf. Nov. 15, 2010 7:15 pm | |
| Ha lesz egy kis idom, osszerakom, de nem igerem, hogy nagyon hamar meg lesz. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? | |
| |
|
| |
| Playerek-- TI min változtatnátok a szerveren?? | |
|