| Vegyes | |
|
+14Deathw Alric Erza Hoshi Keke Tyler Unbreakable DissectioN Vacak Steve Suffering Scout blarke DividedSoul 18 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vacak Admin
Hozzászólások száma : 487 Join date : 2010. Aug. 15.
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 15, 2010 10:33 pm | |
| Dede, Parme ott van, ahol kell lennie, egy instance-ban. Nem konnyu a quest, de csak egyszer kell megcsinalni, utana mindenki masnak eleg mar a Path to Hellbound. | |
|
| |
Keke
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. Oct. 22.
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 15, 2010 10:34 pm | |
| - Hoshi írta:
- Voltatok Baylornál?
Nem voltunk de eddig masik szerveren nem kellett én pl ott találkoztam parmével lent és folytathattam a questet, de ezekszerint én tudtam rosszul:S | |
|
| |
Erza
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. Nov. 13. Age : 38
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 15, 2010 10:51 pm | |
| Régen úgy volt De most már freya időszámítás van | |
|
| |
Tyler
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. Nov. 15.
| Tárgy: Den of evil reci quest Csüt. Nov. 18, 2010 11:07 am | |
| Helloka,
Den of eviles reci questnel a a summonolos boss resze nem muxik vagy az npc nem spawnol, Guardian of the Altar ez lenne az npc ahol summolni kell. Ha esetleg nem talaltam meg egy helyet valaki mutasson plz, de sztem nincs sehol.
Üdv. | |
|
| |
Hoshi Admin2
Hozzászólások száma : 364 Join date : 2010. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Vegyes Csüt. Nov. 18, 2010 11:36 am | |
| | |
|
| |
Tyler
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2010. Nov. 15.
| Tárgy: Továbbra is Den of Evil Csüt. Nov. 18, 2010 5:07 pm | |
| Hali
Lehet reciket és matikat váltani a questből, de a mati váltáson nincs quest reward rate szorzó , ez szándékos vagy nem ? ugyanis ha 3-4 mob / 1 DB mati az jó arány akkor bocsánat, de sztem nem feltétlen korrekt. Javasolnék némi emelést a rewardon mert olyan eséllyel kb dropra kidobják a matit a mobok, nem még hogy questeljél ...
Üdv Tyler | |
|
| |
Scout
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Oct. 31.
| Tárgy: Dropcalc Vas. Nov. 21, 2010 12:41 pm | |
| Hi megakrtam nezni par moirai reci+km-et hol esik:# Hiba! Meghiúsult kérés: hibakód= 1146 # hiba= Table 'v_freya_sieghardt.etcitem' doesn't exist # kérés= SELECT * FROM etcitem WHERE item_id = '15783' Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hgjbcv34/web/inc/sys_lib_db.php on line 28 Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hgjbcv34/web/inc/page_drop.php on line 312 Table 'v_freya_sieghardt.weapon' doesn't exist .Vmi nemjo a dropcalcal. | |
|
| |
Vacak Admin
| Tárgy: Re: Vegyes Vas. Nov. 21, 2010 1:14 pm | |
| Tul gyors voltal, most nezd. | |
|
| |
Steve
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2010. Oct. 19. Tartózkodási hely : Gép előtt
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 22, 2010 12:31 am | |
| A főoldalon a karakter infó nem működik: " # Hiba! Meghiúsult kérés: hibakód= 1146 # hiba= Table 'v_freya_sieghardt.weapon' doesn't exist # kérés= SELECT weapon.item_id,weapon.name,items.count,items.enchant_level,items.loc FROM weapon,items WHERE weapon.item_id = items.item_id AND items.owner_id = 268546983 ORDER BY weapon.name Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hgjbcv34/web/inc/page_login.php on line 63 Hiba! Meghiúsult kérés: # hibakód= 1146 # hiba= Table 'v_freya_sieghardt.armor' doesn't exist # kérés= SELECT armor.item_id,armor.name,items.count,items.enchant_level,items.loc FROM armor,items WHERE armor.item_id = items.item_id AND items.owner_id = 268546983 ORDER BY armor.name Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hgjbcv34/web/inc/page_login.php on line 66 Hiba! Meghiúsult kérés: # hibakód= 1146 # hiba= Table 'v_freya_sieghardt.etcitem' doesn't exist # kérés= SELECT etcitem.item_id,etcitem.name,items.count,items.enchant_level,items.loc FROM etcitem,items WHERE etcitem.item_id = items.item_id AND items.owner_id = 268546983 ORDER BY etcitem.name Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hgjbcv34/web/inc/page_login.php on line 69 " | |
|
| |
Erza
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 22, 2010 10:01 am | |
| Commonrobot-ból hiányzik a s-ses dual kard | |
|
| |
DividedSoul Admin
Hozzászólások száma : 228 Join date : 2010. Aug. 09. Age : 35 Tartózkodási hely : Florida
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 22, 2010 10:15 am | |
| bele fog kerülni | |
|
| |
Vacak Admin
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 22, 2010 11:04 am | |
| | |
|
| |
Alric
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Oct. 18.
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 22, 2010 7:08 pm | |
| Voltunk festival of darknessben és hiába értünk el több pontott mint a rekord, nem regisztrálta be az eredményt. | |
|
| |
Deathw
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Vegyes Hétf. Nov. 22, 2010 7:58 pm | |
| Valoszinuleg elkestetek vele | |
|
| |
Erza
| Tárgy: Re: Vegyes Kedd Nov. 23, 2010 12:51 pm | |
| Szeretném ha kicsit részletesebben kiírnátok a developerbe, hogy mégis mit javítottatok skillek és petek alatt. A petek sebessége lecsökkent. Megtudhatnám, hogy mire volt ez jó?
szerk.: S-es itemek jobban jönnek farmolásból, mint a bossokból. Elég ha egy karakter elkezd farmolni és többszörösen jön az item.... minthogy egy party végig veri a bossokat. Valami egyensúlyt kéne találni erre... | |
|
| |
Hoshi Admin2
Hozzászólások száma : 364 Join date : 2010. Oct. 07.
| Tárgy: Re: Vegyes Kedd Nov. 23, 2010 1:56 pm | |
| - Erza írta:
- Szeretném ha kicsit részletesebben kiírnátok a developerbe, hogy mégis mit javítottatok skillek és petek alatt. A petek sebessége lecsökkent. Megtudhatnám, hogy mire volt ez jó?
szerk.: S-es itemek jobban jönnek farmolásból, mint a bossokból. Elég ha egy karakter elkezd farmolni és többszörösen jön az item.... minthogy egy party végig veri a bossokat. Valami egyensúlyt kéne találni erre... A szerver l2j forrás Vacak és én általam változtatott verziójára épül. A skilleken és a peteken nem mi módosítottunk, és főleg a petek még további változásokon fognak keresztül menni, így amíg nem lesz végleges, addig mi nem nyúlunk hozzá. Reméljük nem is kell. S common ügyben lesznek változások még, addig fogjátok föl mint egy Eventet . | |
|
| |
Tillana
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2010. Nov. 24.
| Tárgy: Re: Vegyes Szer. Nov. 24, 2010 1:33 pm | |
| Th-nak van egy Stealth nevű skille melyet bugos véleményem szerint, hiszen elnyomom a skill-t utána egy fake death-et és felkelek a mobok továbbra is rám aggroznak.Túl sokszor látok olyant hogy a nálam kisebb mob evazta a backstabet és egyéb finomságok.. lehet rá kéne néznetek erre Előre is köszönöm ha történik valami változás. | |
|
| |
Steve
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2010. Oct. 19. Tartózkodási hely : Gép előtt
| Tárgy: Re: Vegyes Szer. Nov. 24, 2010 6:19 pm | |
| Aden világában a szerver indulásakor "temérdek" npc volt elszórva minden városban (Gludintól Heineig Gitantól Shutgardig) /Shotos Sanyi(k), AllInMannon(ok), Taurin(ok), stb.../. Valószínűleg nagy npc járvány vonulhatott végig a szerveren , mely során a npck többsége vagy eltünt vagy csak megunták és hazamentek. Ha lehetséges akkor kéretik vissza küldeni a melóba az npcket, főleg ha lehetséges a kovácsoknál elhelyezett taurinokra gondolván. Már ha nem nagy fáradság. | |
|
| |
Unbreakable Admin2
Hozzászólások száma : 299 Join date : 2010. Aug. 20. Tartózkodási hely : Aden
| Tárgy: Re: Vegyes Csüt. Nov. 25, 2010 1:18 pm | |
| - Steve írta:
- Aden világában a szerver indulásakor "temérdek" npc volt elszórva minden városban (Gludintól Heineig Gitantól Shutgardig) /Shotos Sanyi(k), AllInMannon(ok), Taurin(ok), stb.../. Valószínűleg nagy npc járvány vonulhatott végig a szerveren , mely során a npck többsége vagy eltünt vagy csak megunták és hazamentek. Ha lehetséges akkor kéretik vissza küldeni a melóba az npcket, főleg ha lehetséges a kovácsoknál elhelyezett taurinokra gondolván.
Már ha nem nagy fáradság. Problémáról tudunk a napi nap (késő délután) minden eltünt npc-t újra kirakom. | |
|
| |
Erza
| Tárgy: Re: Vegyes Pént. Nov. 26, 2010 12:07 pm | |
| - Find Pairs Event Fantasy Islandon Próbáltuk, de nem történik semmi. Az NPC elindítja az eventet, de nem változunk át nyuszivá. de lehet én tudom rosszul de hogy jót is mondjak a másik fantasy isle-s amit beraktatok működik. igaz amit közbe dobnak a kockák 2 fajta itemet nem lehet mit kezdeni velük, de legalább ezt lehet csinálni | |
|
| |
Scout
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2010. Oct. 31.
| Tárgy: Siege idopont Szomb. Nov. 27, 2010 8:53 pm | |
| Hi! 2hete siege után ujra regéltünnk.Ki is irta kovetkezo siege Nov. 28. Mára world info, sieges npc a var elott irja kovetkezo siege december 26. akkor most mivan? bugos? | |
|
| |
Vacak Admin
| Tárgy: Re: Vegyes Szomb. Nov. 27, 2010 9:21 pm | |
| Rosszul irja ki, a normal idoben, azaz most hetvegen lesznek a siegek. | |
|
| |
Erza
| Tárgy: Re: Vegyes Vas. Nov. 28, 2010 1:17 am | |
| Knight's Epaulette -t a fortressnel 100-asaval dobja a guard. ez mi? parnapja meg nem igy volt enne ka tizede volt csak. | |
|
| |
Theo
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2010. Oct. 19. Tartózkodási hely : Heine
| Tárgy: Re: Vegyes Vas. Nov. 28, 2010 10:30 am | |
| Mivel a loot magától nem változik meg, gondolom ez csak valami kis könnyítés. | |
|
| |
Alric
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Oct. 18.
| Tárgy: sel mahum Szer. Dec. 01, 2010 8:48 pm | |
| Sel mahumban a moboknak ancient weapon resistje van, pedig a statjukban nem írja. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vegyes | |
| |
|
| |
| Vegyes | |
|